NESPRESSO CAPPUCCINO
Ah! Slaven Cappuccino!
Navdihuje ga barva kapuc menihov kapucinov, ki jih poznamo povsod - od Rima do New Yorka.
Načini priprave capuccina pa se po svetu razlikujejo tako, kot njegova izgovorjava.
Pa vendar, njegova kremasta pena in posebna barva ostajata povsod enaki.
Preprosto povedano, klasičen in zelo priljubljen recept.
SESTAVINE:
- 1 kavna kapsula (Ispirazione Roma, Ispirazione Firenze Arpeggio, Ispirazione Palermo Kazaar, Ispirazione Ristretto Italiano, Master Origin India).
- Mleko 100ml
PRIPRAVA:
- Najprej pripravite vaš Espresso (40ml) z vašim Nespresso aparatom v skodelico za Cappuccino.
Vlijte mrzlo mleko (100ml) v Aeroccino.
Zaprite pokrov in pritisnite gumb na Aeroccino napravi.
Prelijte mlečno peno čez vašo kavo.
Uživajte v vašem napitku!