Spoštovani, da bi pravočasno prejeli vaš Nespresso paket, načrtujte svoja naročila v skladu s prihajajočimi prostimi dnevi.  PODROBNOSTI.

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSAKO NAROČILO

 

%
×

IZVIRNO DOŽIVETJE KLASIČNEGA ESPRESSA

 

ORIGINALNE KAVE

ORIGINALNA TEHNOLOGIJA
 

 

 

 

RAZNOLIKOST KAVE

 

35 KAVNIH KAPSUL

 

Uživajte v pristni izkušnji pitja kave. 35 kavnih kapsul v velikosti treh skodelic vsebuje vrhunsko kavo, ki je trajnostno pridobljena iz kavarniških dežel po vsem svetu. Izbirate lahko med široko paleto mešanic, od katerih ima vsaka svoj značaj in intenzivnost, za pripravo manjših skodelic Ristretto in Espresso do večjih Lungos, Americanos in mlečnih receptov.

Izvedite več o kavi Original

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSTA KAVNA KREMA

 

PRISTEN ZNAČAJ KAVE

 

ОPrivoščite si kremasto in gosto peno kave Nespresso. Vsaka kava je prekrita z gosto peno, ki ohranja posebne arome vsake mešanice kave. Ali ste vedeli, da dve kapsuli linije Original nista enaki? Odkrijte, katera je vaša najljubša pristna kavna izkušnja.

 

SPOZNAJTE NAŠO ORIGINAL LINIJO

 

 

S sistemom Original lahko uživate v številnih kavnih aromah in mešanicah z gosto peno, ki ustrezajo vašim okusom espressa. Ne glede na to, ali imate raje majhno ali veliko, močno ali brezkofeinsko kavo, pozdravite svojo pristno izkušnjo espressa.

 


TLAČNI SISTEM ZA EKSTRAKCIJO

 

PREPROSTA PRIPRAVA

 

Želite manjšo ali večjo skodelico kave? S pripravo čistih in preprostih espresso izkušenj, kot so kave Ristretto, Espresso, Lungo ali americano, cappuccino, latte ali ledene kave, si lahko privoščite najboljše iz obeh svetov.

Skrivnost se skriva v ekstrakciji pod visokim tlakom 19 barov, ki iz vsake kapsule sprosti sveže arome in bogate okuse kavnih mešanic. Skodelica za skodelico. Z enim samim pritiskom na gumb.

Odkrijte originalne aparate

 

 

 

PO VAŠEM OKUSU

 

ŠTEVILNI RECEPTI ZA KAVO

 

Vse kave Nespresso se odlično mešajo z mlekom. Tudi kave z bolj nežnim in niansiranim značajem v kombinaciji z mlekom, peno ali smetano dobijo presenetljive nove razsežnosti. To ustvarja skoraj neskončno paleto različic okusov. Odvisno od tega, katero kavo uporabite, ima lahko kapučino ali latte macchiato veliko različnih, slastnih okusov.
 

 

 

 
POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA
Kakšna je razlika med serijama Vertuo in Original?
Z aparatom Vertuo lahko pripravite espresso v večje skodelice - od kratkega espressa, gladkega Gran Lunga, poželjive kave ali večje skodelice Alto z gladko in izdatno kremo. V ozadju tehnologija uporablja nežno ekstrakcijo Centrifusion™, pri čemer prepozna vsako kapsulo in ustrezno prilagodi parametre za ustvarjanje vašega popolnega sloga kave. Z Originalom lahko uživate tudi v enakem gladkem, pristnem okusu vaše kave - od Ristretta, Espressa, Lunga do americana in mlečnih receptov. Aparati Original uporabljajo visokotlačni sistem ekstrakcije z 19 bari, ki sprosti sveže arome iz vsake kapsule. Preizkusite pripravo različnih receptov za kavo in mleko, kapučino ali latte tudi z uporabo Aeroccina ali vgrajenega sistema z enim dotikom.
Ali lahko svojo kapsulo recikliram?
ВVse kapsule Nespresso so izdelane iz aluminija in jih je mogoče reciklirati. Uporabljene kapsule prinesite na eno od naših zbirnih mest, oddajte jih v najbližji trgovini Nespresso. Če v svoj kavni obred vključite recikliranje kapsul, vaša kava ne bo le dobrega okusa, ampak tudi dobrega počutja.
Kaj vsebuje kapsula?
Vsaka kapsula vsebuje visokokakovostno, posebej izbrano mleto kavo iz kavarn po vsem svetu. Začnemo z izbiro in nabiranjem najkakovostnejših zrn. Za to so zaslužni naši partnerji. Sodelujemo s 70.000 pridelovalci, ki so tako kot mi predani gojenju teh redkih kavnih zrn. Izbirate lahko med najrazličnejšimi kapsulami, od katerih ima vsaka svoj poseben značaj in aromo.
Zakaj popolna kava ni nekaj, kar bi lahko prepustili naključju?
Nič ni pomembnejšega kot to, da vedno uživate enako kakovostno kavo. Kakovost in trajnost vaše kave, od zrna do skodelice, sta v središču našega delovanja. Naša zaveza do vas je zagotoviti, da boste lahko uživali v kavi najvišje možne kakovosti, ne da bi pri tem uporabljali bližnjice. Od leta 2003 skupaj z organizacijo Rainforest Alliance pripravljamo program trajnostne kakovosti AAA, da bi zagotovili, da bo vaša popolna skodelica kave ravno pravšnja.
Kateri okusi kapsul Nespresso so na voljo?
Vsaka kapsula Nespresso ima drugačen okus. Močna ali gladka, hrustljava ali kremasta, svet je vaša ostriga.
Koliko kofeina vsebujejo kapsule Nespresso?
Različne znanstvene študije kažejo, da vnos 300 do 400 mg kofeina iz vseh virov na dan za normalno zdravo odraslo populacijo ne povzroča škodljivih učinkov na zdravje. Izraženo v skodelicah to pomeni, da 300-400 mg kofeina običajno predstavlja 4-5 skodelic kave Nespresso Original ali 2 do 5 skodelic kave Vertuo, kar se lahko razlikuje glede na mešanico. Uradna priporočila za nosečnice in doječe matere pa so: - zmanjšajo vnos na 200-300 mg kofeina na dan, - kar ustreza 3 do 4 skodelicam kave Nespresso Original na dan, 1 do 4 skodelicam kave Vertuo.
Ali so vse kave Nespresso dobre z mlekom?
Da, seveda je odvisno od tega, kaj iščete. Kazaar in Dharkan sta kavi, ki bosta ohranili svoj pražen značaj, v nasprotju z lažjimi kavami, kot je na primer Volluto, ki se bolj razvijajo pod vplivom mleka. Intenzivne kave imajo edinstveno sposobnost, da ohranijo svojo praženost, dim in prijetno grenkobo tudi z dodajanjem mleka v recepte. Lažje kave po drugi strani ob pitju z mlekom razvijejo karamelne/pečene note. Za sladka doživetja lahko uresničite ustvarjalne recepte, ki jih boste našli na strani Nespresso Recepti.
Kakšna je razlika med kavnim zrnom in kavno češnjo?
Kavna češnja je sadež na kavnem drevesu, kavno zrno pa je znotraj kavne češnje, ki se praži in melje ter se nato znajde v vaši skodelici.
Kakšna je idealna priprava kave?
Kava je zelo vsestranska pijača, ki jo lahko pijemo in pripravljamo na različne načine. Nespresso vam ponuja aparat in kavo, s katerima boste vedno znova pripravili popolno skodelico kave. Odvisno od mešanice, ki jo izberete, si lahko privoščite zelo močno italijansko kavo, kot je espresso, ali večjo gladko kavo, do kave z okusom čokolade.