Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Vertuo


Potrebne sestavine:
- Pistacijeva pasta – 5 g
- 6 ledenih kock iz modela Nespresso (po 30 g)
- Ovseno mleko Barista - 180 ml
- Pistacije – 5 g
- Marshmallow bonboni - 10 g
- Kavna kapsula VL Pistachio Vanilla Over Ice Double Espresso – 80 ml
Priprava:
-
V velik kozarec Barista Recipe na dno in stranice kozarca dodajte pistacijevo pasto.
- Vstavite 6 kock ledu (po 30 g) in prelijte 80 ml ovsenega mleka Barista.
- V Aeroccino nalijte 100 ml ovsenega mleka Barista, zaprite pokrov in pritisnite gumb za hladno peno.
- Ko je pena pripravljena, jo na ledu vlijemo v kozarec in pustimo malo prostora do vrha.
- V kozarec dodajte 80 ml kave Pistachio Vanilla Over Ice.
- Na vrh položimo majhne marshmallow bonbone, jih po želji karameliziramo z gorilnikom in potresemo z mletimi pistacijami.
Namigi: Uporabite lahko tudi 2 večja marshmallowa na palčki.