Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Vertuo

 

Potrebne sestavine:

  • Pistacijeva pasta – 5 g
  • 6 ledenih kock iz modela Nespresso (po 30 g)
  • Ovseno mleko Barista - 180 ml
  • Pistacije – 5 g
  • Marshmallow bonboni - 10 g
  • Kavna kapsula VL Pistachio Vanilla Over Ice Double Espresso – 80 ml


Priprava:

  • V velik kozarec Barista Recipe na dno in stranice kozarca dodajte pistacijevo pasto.

  • Vstavite 6 kock ledu (po 30 g) in prelijte 80 ml ovsenega mleka Barista.
  • V Aeroccino nalijte 100 ml ovsenega mleka Barista, zaprite pokrov in pritisnite gumb za hladno peno.
  • Ko je pena pripravljena, jo na ledu vlijemo v kozarec in pustimo malo prostora do vrha.
  • V kozarec dodajte 80 ml kave Pistachio Vanilla Over Ice.
  • Na vrh položimo majhne marshmallow bonbone, jih po želji karameliziramo z gorilnikom in potresemo z mletimi pistacijami.

Namigi: Uporabite lahko tudi 2 večja marshmallowa na palčki.

Lahko boste potrebovali: