Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Original

 

Potrebne sestavine:

  • Pistacijeva pasta – 5 g
  • 5 ledenih kock iz modela Nespresso
  • Ovseno mleko Barista – 150 ml
  • Pistacije – 5 g
  • Marshmallow bonboni - 10 g
  • Kavna kapsula OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 ml


Priprava:

  • Dodajte pistacijevo pasto v majhen kozarec Barista Recipe.

  • Dodajte 5 kock ledu in prelijte 50 ml ovsenega mleka Barista.
  • V Aeroccino nalijte 100 ml mleka, zaprite pokrov in pritisnite gumb za hladno peno.
  • Ko je pena pripravljena, jo prelijemo čez led, pustimo prostora do vrha.
  • Dodajte 40 ml kave OL Pistachio Vanilla Over Ice.
  • Na vrh položimo marshmallow bonbone, jih po želji karameliziramo in potresemo z mletimi pistacijami.

Namigi: Lahko pa uporabite 2 večja marshmallowa na palčki.

Lahko boste potrebovali: