Iced Pistachio Vanilla Oat Latte Original


Potrebne sestavine:
- Pistacijeva pasta – 5 g
- 5 ledenih kock iz modela Nespresso
- Ovseno mleko Barista – 150 ml
- Pistacije – 5 g
- Marshmallow bonboni - 10 g
- Kavna kapsula OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 ml
Priprava:
-
Dodajte pistacijevo pasto v majhen kozarec Barista Recipe.
- Dodajte 5 kock ledu in prelijte 50 ml ovsenega mleka Barista.
- V Aeroccino nalijte 100 ml mleka, zaprite pokrov in pritisnite gumb za hladno peno.
- Ko je pena pripravljena, jo prelijemo čez led, pustimo prostora do vrha.
- Dodajte 40 ml kave OL Pistachio Vanilla Over Ice.
- Na vrh položimo marshmallow bonbone, jih po želji karameliziramo in potresemo z mletimi pistacijami.
Namigi: Lahko pa uporabite 2 večja marshmallowa na palčki.