Spoštovani, da bi pravočasno prejeli vaš Nespresso paket, načrtujte svoja naročila v skladu s prihajajočimi prostimi dnevi.  PODROBNOSTI.

BREZPLAČNA POŠTNINA ZA VSAKO NAROČILO

 

%
×

Vertuo Next Cherry Red

Šifra izdelka: GCV1-EURENE-S

Odkrijte kavni aparat Vertuo Next podjetja Nespresso. Pripravite svojo majhno ali veliko kavo z izdatno peno, vse to samo z enim pritiskom na gumb.

0,00 EUR
159,00 EUR
159,00 EUR
Prihranek: 0,00 EUR
Obvesti me o popustih
  • NSZ
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK
Količina: 1 KOM
2
1

20% popust na spodnje aparate

Aparat Nespresso Vertuo Next je vedno korak naprej. Če radi pijete daljše skodelice kave zjutraj, Espresso po kosilu in Gran Lungo popoldne je Vertuo Next prava izbira za vas. Da bi se lažje odločili kako daleč želite doseči svojo izkušnjo s kavo, vam ta aparat omogoča pripravo cele vrste različnih stilov kave v petih velikostih skodelic le z enim samim pritiskom na gumb.
Vertuo Next ponuja izkušnjo kave Nespresso, korak naprej z novim sistemom priprave: Centrifusion technology. Ta aparatu omogoča branje črtne kode, ki je vgrajena v vsako kapsulo. Nato se vrti in prilagaja tudi najmanjše nastavitve, da izvleče skriti zaklad vsake kapsule. Posveti se vsaki mešanici posebej.
V dokaz, da bo Vertuo Next skušal odgovoriti na vse vaše potrebe je na voljo v širokem izboru barv. S svojimi kromiranimi detajli se zagotovo poda v vsako kuhinjo. Da bi zaščitil planet je narejen iz 54 % reciklirane plastike, kar je prvi Nespresso aparat na svetu. Da naredite še več in da zagotovite brezhibno delovanje, se naprava celo poveže z Wi-Fi in Bluetooth, da se posodobi in vam ponudi nenehno brezhibno izkušnjo.
To bo današnjo izkušnjo uživanja ob kavi dvignilo na naslednjo, višjo raven.

(V CENO JE ZAJET DDV)

SPECIFIKACIJA

Teža: 4 kg
Snemljiv rezervoar za vodo: 1 L
Prostornina rezervoarja za uporabljene kapsule: 10
Dimenzije (ŠxGxV): 14,2x42,9x31,4
Dolžina kabla: 75 cm
Segrevanje naprave na optimalno temperaturo za pripravo kave traja le: 30 sekund

Čas ogrevanja 25 sekund
Način samodejnega izklopa
Različne dolžine kave

 

Prenesite navodilo za napravo.

Vertuo Next Cherry Red