Način obiranja kavnih sadov tako, da se vse odstrani z veje (češnja, steblo in listje), sortiranje se opravi pozneje.
- Kavne kapsule & Kavni Aparati
- Slovar
- Obiranje
Trenutno nema komentara
Podobni članki
03.
Sep.
2018.
Slovar
Kislost je osnovni okus, ki ga zazna čut za okušanje na jeziku. Kot sok iz limone, ustvarja živopisen občutek na straneh jezika. Kislost kavi prina&sc...
03.
Sep.
2018.
Slovar
V italijanskih barih se tako imenuje oseba, ki je usposobljena za pripravo espressa in ki je prav tako zadolžena za vse recepte na podlagi kave: cappuccino, ...
Povezani članki
e-Novice
Prijavite se na Nespresso newsletter i primajte novosti o novim proizvodima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i sličnim informacijama. Molimo Vas da pregledate i potvrdite načine na koje biste želeli da primate novosti: