Pravna osnova
15.11.2018.

Postopek naročanja po spletu

Če želite kupovati  na spletni strani Nespresso Slovenija, morate biti registrirani.
Postopek registracije je preprost:
Na vrhu katere koli strani kliknite »Prijavite se« in nato kliknite »Registrirajte se«.
Odprla se bo nova stran, kjer boste morali vnesti svoje ime, priimek, e-poštni naslov in geslo. Izberite, ali ste član Nespresso kluba. Če ste član, vnesite člansko številko Nespresso klub in poštno številko. Označite polje zraven polja »Dovoljujem uporabo mojih podatkov in se strinjam z Nespresso obvestilom o zasebnosti«. Kliknite na "Nadaljujte".
Na novi strani izberite, ali se želite registrirati kot fizična ali pravna oseba in vnesite informacije o dostavi. Polja označena z * so obvezna. Izberite načine, s katerimi želite vzpostaviti stik. Kliknite na "Nadaljujte".

V naslednjem koraku imate možnost registrirati aparat za kavo, če ga že imate. Izberite model, barvo, vnesite serijsko številko naprave, datum nakupa in način, na katerega ste ga dobili. Kliknite na registracijo.
Če naprave nimate, kliknite Registriraj.

Uspešno ste se registrirali.


Nakupovanje
 
Izberite izdelke, ki jih želite kupiti. Poleg vsakega elementa je gumb »Dodaj v košarico« - kliknite nanj in izberite količino. Postavka bo dodana v nakupovalno košarico.
Kadarkoli si lahko s klikom na "Košarica" ​​na vrhu strani ogledate, koliko artiklov imate v košarici in kakšna je njihova skupna cena. Stroški ne vključujejo stroškov pošiljanja. Vse cene na spletni strani so izražene z DDV.
Če želite prekiniti nakup izdelka, kliknite zraven "X" in izdelek bo odstranjen iz košarice.
Ko izberete vse elemente, ki jih želite kupiti, kliknite »Moja košarica« in preusmerjeni boste na novo stran z vsebino vaše košarice. Potrdite svoje podatke o dostavi ali vnesite nove, če želite, da se izdelki dostavijo na drug naslov.
 
Trenutno na ozemlju Slovenije omogočamo dostavo samo s pomočjo Milšpeda.
Tukaj si lahko ogledate, koliko so stroški dostave vašega naročila. Cena je z DDV.
Kliknite na "Nadaljujte".
 
Na tej strani lahko izberete način plačila. Če ste registrirani kot fizična oseba, lahko izberete enega od dveh načinov:
- Plačilo po povzetju - plačate z gotovino  dostavljalcu ob dostavi
ali
- Plačilo s kartico če izberete to možnost, boste preusmerjeni na Nespresso plačilnih kartic varnega plačilnega prometa WS Pay in sledite navodilom

Če ste registrirani kot pravni subjekt, lahko plačate naročilo preko vašega računa. Po prejemu naročila boste prejeli plačilna navodila.
Kliknite na "Nadaljujte".
Če imate kakšne pripombe glede dostave, to lahko vnesete v polje: "Če imate določene opombe v zvezi s tem naročilom, dodajte komentar".
Sprejmite pogoje tako, da potrdite polje poleg „Strinjam se s Splošnimi pogoji poslovanja in dovoljujem obdelavo vnesenih podatkov za izpolnjevanje naročila in komunikacijo, povezano z naročilom Pogoji uporabe in prodaje. “.
Kliknite: »Nakup z obveznostjo plačila«
Postopek naročila je zdaj končan.
Na e-poštni naslov, ki ste ga navedli ob registraciji, boste prejeli potrditev naročila s specifikacijo naročenih izdelkov, ceno in stroški dostave.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki