Poreklo

Popolna kava ni naključje. Kar pomeni, da brezkompromisno pomikamo meje na vsakem koraku dolge verige vrednosti, od drevesa do skodelice, z namenom, da ustvarimo našo Nespresso kavo za Vaše zadovoljstvo.

Od kod prihaja Nespresso kava?

Gvatemala Gvatemala
Gvatemala
Brazilija Brazilija
Brazilija
Columbia Columbia
Columbia
ETIOPIJA ETIOPIJA
ETIOPIJA
Indonezija Indonezija
Indonezija
Kostarika Kostarika
Kostarika
Kenija Kenija
Kenija
Indija Indija
Indija
Mehika Mehika
Mehika
Nikaragua Nikaragua
Nikaragua
Colombia
Colombia
Odkrijte več
Ethiopia
Ethiopia
Odkrijte več
Nicaragua
Nicaragua
Odkrijte več
India
India
Odkrijte več
Indonesia
Indonesia
Odkrijte več
Ristretto
Ristretto
Odkrijte več
Dharkan
Dharkan
Odkrijte več
Kazaar
Kazaar
Odkrijte več
Arpeggio
Arpeggio
Odkrijte več
Roma
Roma
Odkrijte več
Livanto
Livanto
Odkrijte več
Cosi
Cosi
Odkrijte več
Volluto
Volluto
Odkrijte več
Capriccio
Capriccio
Odkrijte več
Fortissio Lungo
Fortissio Lungo
Odkrijte več
Vivalto Lungo
Vivalto Lungo
Odkrijte več
Envivo Lungo
Envivo Lungo
Odkrijte več
Linizio Lungo
Linizio Lungo
Odkrijte več
Ristretto decaffeinato
Ristretto decaffeinato
Odkrijte več
Arpeggio decaffeinato
Arpeggio decaffeinato
Odkrijte več
Vivalto lungo decaffeinato
Vivalto lungo decaffeinato
Odkrijte več
Volluto decaffeinato
Volluto decaffeinato
Odkrijte več
Ciocattino
Ciocattino
Odkrijte več
Caramelito
Caramelito
Odkrijte več
Vanilio
Vanilio
Odkrijte več
Poreklo Nespresso kave

Samo najboljši pogoji in najbolj ustrezno okolje privede do popolne skodelice kave.

Pojdite na pot do severnega in južnega povratnika, kjer sadovi eksotičnega drevesa, kričeče rdeče barve, prevzemajo svoj značaj iz svojega območja, okolja in podnebja.

 

Poreklo in vrste


Okus Nespresso kave je odvisen od njene mešanice in teritorija, podnebja, prsti, načina pridelave.

 



Mešanice

Različni tipi Arabice in Robuste


Terroir

Nadmorska višina, sestava prsti in klima

 

Testimonial

V našem AAA programu trajnostne kakovosti, se skupaj z našimi pridelovalci kave, učimo izboljšati njihove plantaže. Konec koncev so pridelovalci tisti, ki najbolj razumejo kavni grm.

JUAN DIEGO, Nespresso AAA menedžer v Kostariki

Skodelica kave s pozitivnim vplivom

Verjamemo, da ima vsaka skodelica Nespresso kave potencial ne le posredovati trenutek zadovoljstva našim potrošnikom, temveč tudi obnoviti, dopolniti in oživeti okoljevarstvene in človeške vire. Program Positive cup je zasnovan na stalnem izpopolnjevanju in inovativnih rešitvah za trajnost z namenom ustvariti pozitiven vpliv skozi verigo vrednosti, od pridelovalca kave do potrošnika Nespressa. To je naša posvečenost trajnostni rabi in našim članom kluba.

Naše ambicije in cilji za leto 2020:

  • 100 % trajnostni viri kave
  • 100 % odgovorno upravljanje z aluminijem
  • 100 % zmanjšanje emisije ogljika