



Paris
ŽITARIČNA IN BISKVITNA S PRIDIHOM CITRUSOV
- NSZ
Pariz se ponaša z bogato kavarniško kulturo – kjer ljudje uživajo v filozofiranju ob kavi. World Explorations Paris Espresso vas popelje na te terase s svojo uravnoteženo mešanico rahlo praženih latinskoameriških arabik, okrepljenih z vietnamsko robusto. Ta nežno grenka skodelica z notami žit in citrusov je navdih pariške kavarne.


Medtem ko veliko filozofiranja krasi teraso pariške kavarne, ena zadeva ni predmet razprave – to mesto luči ima kavarniško kulturo kot nobena druga. World Explorations Paris Espresso je kava iz klasične pariške kavarne, prilagojena sodobnim okusom. Tradicionalno temno pražena, da omili ostre note komercialne Robuste, ta interpretacija doseže mehkejše note. Naša mešanica združuje rahlo praženo arabico s pridihom visokokakovostne Robuste, da ustvari kompleksno skodelico, ki ima močno telo z nežno grenkobo in subtilno citrusno kislino posladkano z mehko noto biskvitnih žit.
World Explorations Paris je zasnovan tako, da ga je mogoče pripraviti kot espresso ali lungo, za vsakega obiskovalca kavarne. Če bi ta skodelica sedela nasproti vas za mizo, bi bila odličen sogovornik – ta kava World Explorations je povezana z vzdušjem, ki ga ustvarja. Dopolnite vzdušje tako, da uživate v kavi s tartinom ali dodajte toplo mleko in vanjo pomakajte svež rogljiček.
Pariz se ponaša z bogato kavarniško kulturo – kjer ljudje uživajo v filozofiranju ob kavi. World Explorations Paris Espresso vas popelje na te terase s svojo uravnoteženo mešanico rahlo praženih latinskoameriških arabik, okrepljenih z vietnamsko robusto. Ta nežno grenka skodelica z notami žit in citrusov je navdih pariške kavarne.
Uživajte kot domačin: uživajte v skodelici črne kave ali kot café au lait s francoskim pecivom.
OPIS
Ta izkušnja pariške kavarne v skodelici je blaga in uravnotežena, z nežno grenkobo rahlo pražene Robuste, ki krasi mehkejše arome piškotov.
SENZORIČNI PROFIL
Intenzivno pražena kava polnega telesa, ki nosi čudovite pražene, lesnate in žitne note, dopolnjena s temno kremo.
NAČIN PRAŽENJA
Klasično ločeno praženje s povprečno intenzivnostjo in časom praženja. Arabike in Robuste se ločijo v razmerju 80/20. Del Robuste je nenavadno rahlo pražen, da lahko izstopajo nežne note arabike.
KOMBINACIJA Z MLEKOM
V receptu za cappuccino ta kava razvije prijetne karamelne in biskvitne note s pridihom grenkih mandljev.
MNENJE STROKOVNJAKA: “World Explorations Paris me popelje nazaj v čas, ko sem živel v mestu luči. Vsako jutro sem šel mimo te kavarne, polne stalnih obiskovalcev, ki so med branjem časopisov uživali v svojem pariškem espressu ali njihovi dragi "noisette". Ta vonj po temni kavi in praženih žitih, zdaj ga najdem v World Explorations Paris, seveda z rogljičkom!”
Jean-Lionel Nogues - Learning Program Manager