Nespresso Aleja butik je odprt za vas. Nakup aparatov je možen samo preko spleta.

Slovar
03.09.2018.

Mokri postopek

Pri mokrem postopku obdelave kave se češnje najprej operejo in ločijo. Zatem se le z dozorelih sadov odstrani pulpa in rastlinsko lepilo, preden se operejo in posušijo. Dobljena surova kava se imenuje »oprana«.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

03.
Sep.
2018.
Slovar
Kislost je osnovni okus, ki ga zazna čut za okušanje na jeziku. Kot sok iz limone, ustvarja živopisen občutek na straneh jezika. Kislost kavi prina&sc...
03.
Sep.
2018.
Slovar
Kanček citrusnega sadja, ponavadi limone ali bergamot pomaranče.
03.
Sep.
2018.
Slovar
V italijanskih barih se tako imenuje oseba, ki je usposobljena za pripravo espressa in ki je prav tako zadolžena za vse recepte na podlagi kave: cappuccino, ...
string(0) ""
string(0) ""