BREZPLAČNO POŠTNINO ZA VSAKO NAROČILO

Slovar
03.09.2018.

Čut vonja

Celo preden espresso pride do vaših ust lahko občutite arome, ki se sproščajo iz skodelice. Najlažje, najbolj delikatne in aromatične note se najprej sprostijo, cvetne za Vivalto, limonine note za Cosi, rdečega sadja za Decaffeinato. Premešajte kavo z žlico in težje, bolj pražene note se pojavijo, note žitaric za Capriccio, lesnate note za Romo in kakavne note za Arpeggio.

Komentiraj

Trenutno nema komentara

Podobni članki

03.
Sep.
2018.
Slovar
Kislost je osnovni okus, ki ga zazna čut za okušanje na jeziku. Kot sok iz limone, ustvarja živopisen občutek na straneh jezika. Kislost kavi prina&sc...
03.
Sep.
2018.
Slovar
Kanček citrusnega sadja, ponavadi limone ali bergamot pomaranče.
03.
Sep.
2018.
Slovar
V italijanskih barih se tako imenuje oseba, ki je usposobljena za pripravo espressa in ki je prav tako zadolžena za vse recepte na podlagi kave: cappuccino, ...