Nespresso Aleja butik je odprt za vas. Nakup aparatov je možen samo preko spleta.

IL CAFFE
IL CAFFE
IL CAFFE
IL CAFFE

IL CAFFE

Začinjena
0,00 EUR
0,51 EUR
0,51 EUR
Prihranek: 0,00 EUR
  • NSZ
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
110
120
130
140
150
160
170
180
190
200
210
220
230
240
250
260
270
280
290
300
310
320
330
340
350
360
370
380
390
400
410
420
430
440
450
460
470
480
490
500
510
520
530
540
550
560
570
580
590
600
610
620
630
640
650
660
670
680
690
700
710
720
730
740
750
760
770
780
790
800
810
820
830
840
850
860
870
880
890
900
910
920
930
940
950
960
970
980
990
1000
1010
1020
1030
1040
1050
1060
1070
1080
1090
OK
13

Intenziteta: 13

Ristretto 25ml

Ristretto 25ml

Espresso 40ml

Espresso 40ml

Il Caffe vas vodi direktno v srce klasične italijanske izkušnje. Mogočni mešanici vietnamske in indonezijske oprane Robuste s pridihom kolumbijske Arabike je najboljša kombinacija gladkega, žametnega okusa in pečenih žitnih arom.

POREKLO

Da bi dosegli intenzivno noto, ki spominja na vaš klasični italijanski espresso, smo začeli z dvema mogočnima okusoma oprane Robuste - vietnamska in indonezijske - kateri sta osnovi te mešanice. Popestrili smo jo z zrni oprane kolumbijske Arabike in tako dobili uravnoteženo mešanico s kančkom prijetne svežine.

PRAŽENJE

Zrna Robuste v kavi Il Caffe so temnejše pražena od zrn Arabike. Temnejše vendar srednje dolgo praženje je tisto, kar poudarja intenzivnost in drznost te Robuste in jim daje dolgotrajen okus. Malo svetlejše in daljše praženje kolumbijske arabike pa je tisto kar v mešanici ohranja kanček svežine in blago noto oreščkovih plodov.

AROMATIČNI PROFIL

En požirek Il Caffe-a nudi vašim borbončicam popolno italijansko espresso doživetje. Kavna zrna Robuste, polne žitaričnih not, vam pričarajo žametno svilnate sanje. Kanček pikantnih začimb dodajo intenzivnost temu klasičnemu espressu. Zaradi njegovega dolgotrajnega okusa je ta kava takšna, da je ne boste hitro pozabili.

MLEKO

Il Caffe ja bil narejen za vašo klasično espresso izkušnjo, če pa želite ublažiti intenzivnost, zakaj si ne bi dodali mlečno peno in ustvarili capuccino?

 

 

 

 

 

string(0) ""
string(0) ""