%
×

Pumpkin Spice Cake

V PONUDBI ČEZ:

dni ur minut sekund

Nocciola

Šifra izdelka: 7796.80

BOGAT IN OREŠKAST

0,00 EUR
0,55 EUR
0,55 EUR
Prihranek: 0,00 EUR
Obvesti me o popustih
Nakup je možen samo v paketu po 10 kapsul, po ceni 5,50 EUR.
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda

Sprostite se ob naši bogati kavi z okusom praženih lešnikov - karamelizirana nota oreščkov se prepleta z gladko južnoameriško Arabiko.

Grenkost
⚫⚫⚪⚪⚪
Kislost
⚫⚫⚫⚪⚪
Telo
⚫⚫⚪⚪⚪
Praženje
⚫⚫⚪⚪⚪
Velikost skodelice
Lungo 110 ml
Aromatične note
Nota praline, biskvita in žitaric
Velikost skodelice
Lungo 110ml Lungo 110ml
Velikost skodelice
Mlečni okus Mlečni okus
Nocciola

Vsak okus Barista Creations, ki ga navdihujejo sladice in dragoceni spomini nanje je izvrsten spoj kave in klasičnih okusov - povabilo, da si ga privoščite. Naši mojstri mešanja in praženja strokovno združijo kavna zrna in nekatere najboljše okuse v eno skodelico, ki ima moč, da sproži naval lepih spominov.

Barista Creations Flavoured Nocciola priča o tem, kaj vse je mogoče, ko spretne roke ustvarijo kavo in priljubljene znane okuse v eni skodelici. Bogat okus po praženih lešnikih nikoli ne preglasi vseh arom kave, temveč vam prideta nasproti v nepozabnem duetu. Poleg kolumbijske arabike so v mešanici tudi brazilska zrna burbonke, ki dajejo sladkost, zaradi katere je lešnik bogat in kompleksen. Kava je gladka in svilnata - naši mojstri mešanja in praženja si ne bi mogli zamisliti boljšega dopolnila sugestivnemu okusu lešnika.

Proizvod

Barista Creations Flavoured Nocciola jo zagotavlja. Bogat okus po praženih lešnikih se preliva skozi gladko mešanico latinskoameriške Arabike. Skozi sladno žitni značaj kave prihaja ta karameliziran orešček - vaš znak, da upočasnite in uživajte v trenutku pitja kave. Raztegnite trenutek - naredite kapučino. To je mlečni užitek z okusom lešnika, ki dobi slasten pralinejski značaj, ob katerem se lahko zadržite.

Senzorični profil

Ta aromatizirana mešanica navdušuje s klasičnim okusom lešnika, ki ga dopolnjujejo nota praline, biskvita in žitaric.

Postopek praženja

Brazilska kava je rahlo pražena, da ostane gladka in ohrani vse svoje sladne žitne note medtem, ko je večina kolumbijskih kavnih zrn kratko pražena, da se sprostijo vse njihove finejše arome. Drobno mletje tej harmonični kavi doda intenzivnost.

Opis z mlekom

Kot cappuccino ta aromatizirana kava dobi kremasto aromo hkrati pa še vedno kaže svojo klasično lešnikovo noto v kombinaciji s piškoti, pralineji in oreščki.